След като предната вечер Алек Младенов призна пред момичетата,  че

...
След като предната вечер Алек Младенов призна пред момичетата,  че
Коментари Харесай

Най-скромното и мило Кате се сбогува с Алек завинаги

След като предната вечер Алек Младенов призна пред девойките,  че не е подготвен да се раздели с нито една от тях, нощес все решение да изгони Екатерина.Която през целия сезон до сега  се появи като най-стойностната мома. Която може да е фантазия, но за за всеки естествен мъж.

Катето, която е със смесени коренни от татко българин и майка рускиня бе най-скромната и деликатна жена, хем красива, хем с качества, които очевидно не се ценят в модерния свят.

Тя не е типичната златотърсачка, каквато би направила усещане на някой мъж.Прекалено е сантиментална и доста плаха да съобщи същинските си усеща. Това й изигра неприятна смешка и тя остана някак настрана от другите девойки. Които със зъби и нокти се биха да завоюват сърцето на Алек.

Може би по тази причина ергенът не я оцени вярно и по тази причина на финалната права й уточни пътя към у дома. Естествено раздялата им не мина без сълзи. А феновете като един избухнаха в  защита на Екатерина: „ Кате, ти си извънредно чисто творение, несигурно в себе си. Трябва първо да се научиш на обич към себе си, преди да си търсиш сътрудник. Обичай първо себе си! ”, " Алек очевидно не харесва дами като Екатерина - естествени с чиста душа и непорочност. Харесва си изкуствените, лицемерните и злобните, които съскат и плюят отрова! ", ядосват се феновете и подлагат на критика ергена.

Автор:Фейсбук

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР